Skip to main content

Na een periode van grondige renovatie wordt Marlo  Beverwijk officieel heropend. Het terrein is in de afgelopen maanden uitgebreid en gemoderniseerd.

Donderdag 11 november om 11.00 uur zal wethouder Serge Ferraro van Gemeente Beverwijk de officiële opening verrichten.

Het winkelgebied heeft nieuwe winkels mogen verwelkomen, waaronder de Lidl, Kruidvat en Blokker. Ook is er boven de nieuwe winkels een compleet nieuw ruim en gratis parkeerdek gerealiseerd.

Dit zorgt ervoor dat het huidige aantal parkeerplekken op 750 uitkomt. Het compleet nieuwe tankstation kent  de laagste brandstoftarieven van de regio, naast fossiele brandstoffen zijn er ook zes snellaadpalen geplaatst.

Al deze vernieuwingen moeten bij dragen aan een betere winkelbeleving voor de consument.

“Met de herontwikkeling van Marlo Beverwijk hebben wij een toekomstig bestendig regionaal winkelgebied gecreëerd. Een mooie mix van landelijke retailers die elkaar aanvullen met het behoud van enkele lokale ondernemers.

De ruime hoeveelheid gratis parkeerplaatsen is wat ons betreft een groot onderscheidend vermogen” vertelt Bas van Velzen, Commercieel Assetmanager bij Dreef Beheer B.V.

Marlo Beverwijk is een convience plus locatie. Met extra grote XL winkels van de verschillende merken trekt Marlo bezoekers uit een groot verzorgingsgebied, die hier graag hun dagelijkse boodschappen doen.

Op donderdag 11 november om 11:00 uur vindt er een openingsmoment plaats. Bezoekers kunnen die dag genieten van barista-koffie en heerlijke poffertjes.

Op 13 november starten in Marlo de ‘Spetterende Sinterklaasweken’.

Op zaterdag 13 en 20 november rijdt er een treintje met pieten rond op het Marlo terrein waar ouders en kinderen het Marlo terrein in kunnen verkennen. Op zaterdag 13 november wordt er voor de kleinste klanten een 13-meter lange speeltrailer geplaatst op het terrein.

Zaterdag 20 november komen bekende sterren Mega Mindy en Spiderman in Marlo op bezoek.

De feestelijke afsluiting is op zaterdag 4 december wanneer Sinterklaas Marlo bezoekt met zijn pieten.

© Beverwijk Business Docks Wijckermeer | Privacy Verklaring | Concept & design door SixtySeven