Skip to main content

Graag nodigen we je uit voor deelname aan een serie workshops “Innovatieversneller voor managers en directies van MKB bedrijven”. De workshops zijn speciaal bedoelt voor bedrijven die actief zijn in de maak- en onderhoudsindustrie en worden georganiseerd door GO!-NH en zijn opgezet in samenwerking met de Rabobank.

Waar gaan we mee aan de slag? 
De training bestaat uit een drietal hands-on bijeenkomsten waarin we uitleg geven over de mindset, skillset en toolset en deze concreet toepassen op eigen innovaties. De training geeft deelnemers – aan de hand van onder andere interessante business cases – inzicht in onderwerpen als transities, smart industry, digitalisering en innovatie in de maakindustrie. Op de laatste trainingsdag wordt ingegaan op het opschalen van innovaties.

Planning 
De workshops vinden plaats op de woensdagmiddag van 14:00 uur tot 17:00 uur. Deelname aan de workshops is gratis.

  • 3 november 2021, Kick-off, intro Lean startup, Waardepropositie, toewerken naar het vinden van het op te lossen probleem.
  • 19 januari 2022, theorie over ‘Job based thinking’, Customer development, Experiment design en aan de slag met het uitwerken van een uit te voeren experiment.
  • 30 maart 2022, Theorie over ‘ Stairway to value’, Scale-up play en het presenteren van de resultaten van de uitgevoerde experimenten.

© Beverwijk Business Docks Wijckermeer | Privacy Verklaring | Concept & design door SixtySeven