Meld u aan als deelnemer aan de

TRANSPORTDAG van 2022 in Beverwijk

De Transportdag Beverwijk 2022 wordt gehouden op zaterdag 18 juni 2022 van 10.00 uur tot 17.00 uur rond de Kop van de Haven in Beverwijk. Meer dan 40 transportbedrijven en verladers uit de IJmond zullen zich hier met hun mooiste trucks, bakwagens en speciale voertuigen presenteren. Nogmaals zal blijken dat Beverwijk de hotspot is van de Transport en Logistiek in de IJmondregio. En dat het beroepsvervoer een prachtige manier is om een smakelijke boterham te verdienen.

Naast de transporteurs en verladers zijn de opleidingsbedrijven en -instituten ook aanwezig die je graag bijpraten over het mooie vak van chauffeur of een dynamische baan in de logistiek. Zij bieden je graag een proefles aan. Daarnaast kunnen bezoekers zich ook laten informeren over de meest uiteenlopende takken van transport: van internationaal en zwaar transport ver en lang weg van huis tot distributiewerk in de regio, verhuizingen, geldtransport tot en met personenvervoer in taxi’s of per touringcar naar toeristische orden.

De dag wordt omlijst met het vertier voor groot en klein. Op de terrasjes rondom een groot partyschip bestaat er uitgebreid de mogelijkheid om te netwerken en persoonlijk met de transportbedrijven in contact te komen. Een hapje en drankje zal daarbij niet ontbreken.

Jij komt toch ook?

programma

Volgt als er meer details bekend zijn.

kosten en opbrengst

De kosten van deelname bedragen 25,- euro met een bestelbus, 50,- euro voor een deelname met een bakwagen en 75,- euro voor deelname met een trekker met oplegger. De opbrengst doneert Stichting Business Docks aan een goed doel, namelijk een fonds voor jonge mensen om hun opleiding in de Transport en Logistiek te helpen bekostigen.

Aanmelden als deelnemer aan de Transportdag van 2022 in Beverwijk’

Wij doen mee met:(Vereist)
Wilt u gebruik maken van stroom?(Vereist)
Wilt u een marktkraam op uw stand?(Vereist)
privacy statement(Vereist)

Stichting Business Docks slaat uw gegevens op zodat we contact met u op kunnen nemen. Deze gegevens zullen we nooit delen met derden.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

© Beverwijk Business Docks Wijckermeer | Privacy Verklaring | Concept & design door SixtySeven