Over ons 

Stichting Business Docks

Stichting Business Docks is het aanspreekpunt voor alle vragen  van gevestigde en nieuwe ondernemers in Beverwijk. Tevens zijn wij de spin in het web voor alle contacten met de gemeente en organisaties die zich inzetten voor een beter werkklimaat.

Ons bestuur bestaat uit een vijftal enthousiaste ondernemers die zich inzetten voor het bedrijventerrein Business Docks.

  • Ben Davidson
  • Nick Groen
  • Hans Blauwen
  • Paul Klomp
  • Dennis Tenholter

Het secretariaat Monique Zeeuw

Tevens worden zij geadviseerd door een Raad van Bestuur, deze bestaat uit:

  • Dick Burger
  • Wil Boots
  • Jaap Wijcker
  • Arno Baanders
  • Richard Heijmering

Wij zijn gevestigd op Gaasterland 8 1948 RG Beverwijk. U kunt ons telefonisch bereiken op 0251-503604  Mailen kan ook info@beverwijkbusinessdocks.nl.

Gemeente Beverwijk

Met vragen over het starten, uitbreiden of verplaatsen van een bedrijf, economische ontwikkelingen en subsidies, kunt u terecht op de site https://www.beverwijk.nl/ondernemen of neem contact op met Team Economische Zaken,  info@beverwijk.nl.

 

Milieu, vergunningen of meldingen

Wanneer je een nieuw bedrijf start, een bestaand bedrijf uitbreidt of een verandering aanbrengt, krijgt je te maken met de Wet milieubeheer. Hierin staat wet- en regelgeving op het gebied van afval, energie, geluid, bodem en veiligheid.

Sommige bedrijven moeten zich melden bij Omgevingsdienst IJmond, die namens de gemeente toezicht houdt op de Wet milieubeheer. Voor andere bedrijven is het nodig een vergunning aan te vragen.

Vergunningaanvragen worden besproken door alle relevante gemeentelijke afdelingen, politie, brandweer en de Omgevingsdienst IJmond.

Wil jij weten of je je moet melden, of een vergunning moet aanvragen? Kijk op www.odijmond.nl/melden. Andere informatie hierover vind je op de website van de gemeente Beverwijk: www.beverwijk.nl

Onze partners

Ondernemersvereniging IJmond

OV IJmond: Verbinden, Behartigen, netwerken en kennis delen.

Met ruim 500 ondernemende leden zijn wij een belangrijke speler binnen het Noordzeekanaal-gebied en de Metropool Amsterdam, een partij om rekening mee te houden!

De voordelen van een lidmaatschap zijn: sterke representatie richting de politiek , volop gelegenheid om te netwerken en te verbinden, toegang tot de IJmondiaan Business app (de netwerkapp voor de IJmond), belangenbehartiging en kennisdeling.

Wij verwijzen u naar onze website voor meer informatie. Heeft u vragen stuur dan een email naar info@ovijmond.nl .

Vereniging GreenBiz IJmond

Samen en lokaal bedrijven verduurzamen.

Een vereniging voor en door ondernemers ondersteund door de Omgevingsdienst IJmond. De leden helpen elkaar bij het verduurzamen van het bedrijf en bedrijventerrein, De intentie om samen aan de slag te gaan met verduurzaming is vastgelegd in de GreenBiz Green Deal.

Een van de thema’s is lokaal duurzame energie produceren en consumeren door een lokale energiemarkt te starten: klik hier voor de website

Naast duurzame energie biedt de vereniging praktische handvatten, informatie over verduurzaming en advies op maat.  Meer informatie via info@greenbizijmond.nl

Techport

Techport is het netwerk van meer dan 60 scholen, bedrijven en overheden en is actief in de Metropoolregio Amsterdam, met de IJmond als kern.

Onze ambitie is om in 2030 de excellente economische regio van de Nederlandse maak- en onderhoudsindustrie te zijn.

We weken samen aan een gezonde arbeidsmarkt, een actueel en uitdagend opleidingsaanbod en aan voldoende talent. Kijk voor meer informatie op onze website

Het ondernemersloket voor operationele en juridische vragen

U kunt het ondernemersloket bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur. Zij helpen u gratis met al uw ondernemers vragen. Tevens kunt u terecht met vragen over ons terrein of verbeteringen.

Bel ons op 0251-503604 of stuur een mail naar info@beverwijkbusinessdocks.nl.

Wij zijn gevestigd op Gaasterland 8 1948 RG Beverwijk

Keurmerk veilig ondernemen.

Onze werkgroep keurmerk veilig ondernemen zet zich in om ervoor te zorgen dat u en uw relaties kunnen profiteren van een veilig, schoon en goed onderhouden bedrijventerrein.  Mocht er iets niet in orde zijn, dan kunt u contact opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer 0251-503604.

Meldingen openbare ruimte kunt u ook doen via www.fixi.nl

IJmond Bereikbaar

IJmond Bereikbaar helpt jouw bedrijf met slimme en duurzame mobiliteit.

IJmond Bereikbaar werkt samen met de gemeente, de Omgevingsdienst IJmond en het bedrijfsleven aan een goed bereikbare en gezonde regio.  We informeren en stimuleren bedrijven om bewuste keuzes te maken over thuiswerken, gespreid reizen en duurzaam woon/werkverkeer.

Dat levert naast een rustiger spits, CO2 vermindering en aandacht voor vitaliteit ook vaak een kostenbesparing op. Daarnaast is IJMond Bereikbaar betrokken bij initiatieven die helpen het goederenvervoer in de regio te verduurzamen.

Meer informatie? klik hier voor onze website